Test Sars Cov2

Categorii

Magazin online

Producatori

Toti producatorii

KIT DETECTIE RAPIDA COVID-19 (TEST ANTIGEN + TEST ANTICORPI) SD BIOSENSOR 6108

84,8 LEI 120,3LEI
4 buc pe stoc
1 buc. din acest produs aduce
8 lei - credit
29 %

TEST STANDARD Q COVID-19AG

MEDIMFARM S.A. Ploiesti
, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, distribuie pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor autorizat pentru România, a testelor Standard Q Covid 19-Ag .
Acestea sunt primele și până în acest moment singurele avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen . Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului ( rezultatul se obține în decurs de 15 - 30 de minute ). Cu o sensibilitate de 96,52% si o specificitate de 99,68% , acestea sunt un instrument de incredere in diagnosticare.
Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud , companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro.

Testul Standard Q Covid - 19 Ag este un test de uz profesional, atât prelevarea probei cât și interpretarea rezultatului trebuie a fi efectuate de personal medical calificat.
Atasat, regasiti:  Declaratia de conformitate Avizul OMS si  prospectul 

 Test covid, Teste covid, Test rapid covid, Teste rapide covid, Test antigen covid, Teste antigen covid, Test diagnostic covid, Teste diagnostic covid, Test coronavirus, teste rapide coronavirus, test rapid coronavirus, teste coronavirus
TEST RAPID COVID-19 ANTICORPI IGG/IGM

Testul de anticorpi IgG/IgM
se utilizeaza pentru detectarea anticorpilor Covid-19, prezenti in probele de sange, ser sau plasma ale pacientilor simptomatici sau care au fost infectati.

In stadiul incipient al infectiei, anticorpii IgG si IgM pot fi sub limita de detectie a testului.

Kit-ul de testare este precis si usor de utilizat, iar rezultate apar dupa 10 minute.

Anticorpii detectati prin acest test indica faptul ca o persoana a avut un raspuns imunitar la Covid-19, chiar daca pacientul are sau nu simptome.


Principiul de functionare:

Acest test utilizeaza anticorpi anti IgM si IgG uman si anticorpi policlonali de capra anti IgG de soarece incorporati intr-o membrana de nitroceluloza. Este un test rapid imunocromatografic, bazat pe aplicarea reactiei anticorp-antigen alaturi de tehnologia cu aur nanocoloidal. Aurul coloidal este utilizat alaturi de alti reactivi pentru conjugarea unei cantitati suficiente de antigeni ai Covid-19.

Instructiunile de utilizare ale testului de anticorpi Igg/Igm Covid-19

1. Lasati dispozitivul de testare, esantionul si reactivul sa se echilibreze la temperatura camerei 915-30 grade Celsius) inainte de testare.
2. Scoateti dispozitivul de testare din punga sigilata si folositi-l imediat.
3. Puneti dispozitivul de testare pe o suprafata curata si neteda.
- Pentru esantioanele de ser sau plasma: tineti picuratorul in pozitie verticala, trageti esantionul pana la Linia de umplere si transferati esantionul pe sonda (S) a dispozitivului de testare, apoi adaugati 2-3 picaturi de reactiv si porniti cronometrul.
- Pentru esantioanele de sange (venipunctura/degete): tineti picuratorul vertical, trageti esantionul 0,5-1 cmdeasupra liniei de umplere si transferati o picatura de sange in eprubeta dispozitivului de testare, apoi adaugati 2-3 picaturi de reactiv si porniti cronometrul.
4. Asteptati sa apara linia/liniile rosii. Cititi rezultatul dupa 10 minute.
Interpretarea rezultatului testului de anticorpi Igg/Igm Covid-19
NEGATIV - se formeaza o linie in zona de control (C). Nici o linie nu apare in regiunile de testare 1 sau 2 (IgG sau IgM)

IgM POZITIV - se formeaza o linie in zona de control (C), iar o linie apare in regiunea de testare 2 (IgM). Rezultatul este pozitiv pentru anticorpii IgM specifici virusului Covid-19 si este indicativ pentru infectia actuala cu Covid-19.

IgG si IgM POZITIV - se formeaza o linie in zona de control (C), iar alte 2 linii apar in zonele 1 si 2 (IgG si IgM). Intensitatile de culoare pot fi diferite. Rezultatul este pozitiv pentru anticorpii IgG si IgM si indica infectia secundara cu COVID-19.

Aici poti regasi instructiunile de utilizare complete.

Atentie! Recomandam ca aceste teste sa fie realizate de catre un personal medical calificat!

 


Opinia dvs. conteaza pentru noi


Produse similare

SPRAY CURATARE OCHELARI 60ML (6169)

19,9 LEI
Cod: 6169
Producator: Arom
PROMO

KIT TEST STANDARD Q COVID-19 AG x 25buc. (6102)

1372,5 LEI 1716LEI
Cod: 6102
Producator: SD BIOSENSOR

MASCA PROTECTIE COPII SET X 10 BUC (5998)

14,49 LEI
Cod: 5998
Producator: Aveuromed

Produse ale aceluiasi producator

PROMO

TEST STANDARD Q COVID-19 AG 1buc. (6101)

54,9 LEI 68,64LEI
Cod: 6101
Producator: SD BIOSENSOR
PROMO

KIT DETECTIE RAPIDA COVID-19 (TEST ANTIGEN + TEST ANTICORPI) (6108)

84,8 LEI 120,3LEI
Cod: 6108
Producator: SD BIOSENSOR
PROMO

KIT TEST STANDARD Q COVID-19 AG x 25buc. (6102)

1372,5 LEI 1716LEI
Cod: 6102
Producator: SD BIOSENSOR