Test Sars Cov2

Categorii

Magazin online

Producatori

Toti producatorii

TEST RAPID COVID-19 ANTIGEN EXUDAT NAZAL GREEN CROSS MEDICAL SCIENTE CORP 6487

24,9 LEI 31,2LEI
10 buc pe stoc
1 buc. din acest produs aduce
2 lei - credit
20 %

GENEDIA W COVID-19 Ag este un test de diagnosticare in vitro de unică folosință și test imuno-calitativ pentru detectarea antigenului SARS-CoV-2 în tampon nazofaringian și specimen de spută de la om.

Acest test este conceput pentru personalul profesionist din laborator și de la punctul de intervenție, ca un ajutor în depistarea pacienților suspectați de a fi infectați și a pacienților asimptomatici.
 
REZUMATUL ȘI EXPLICAȚIA TESTULUI
Un nou coronavirus (2019-nCoV) cunoscut și sub denumirea de SARS-CoV-2 (COVID-19) a fost identificat pentru prima dată în Wuhan, provincia Hubei, China, în decembrie 2019. Despre acest virus, la fel ca în cazul noului coronavirus SARS-1 și MERS, se crede că provine de la lilieci, cu toate acestea,
SARS-CoV-2 ar fi putut avea o gazdă intermediară, cum ar fi pangolinul, porcul sau civeta. OMS a declarat pandemia de COVID-19 pe 11 martie 2020, iar infecția la om s-a răspândit la nivel global, cu sute de mii de infecții și decese confirmate. Timpul mediu de incubație este estimat la aproximativ 5,1 zile, cu simptome preconizate a se manifesta în decurs de 12 zile de la infecție. Simptomele COVID-19 sunt similare cu cele ale altor boli respiratorii virale și includ febră, tuse și dificultăți de respirație.
 
PRINCIPIUL TESTULUI
GENEDIAW COVID-19 Ag este un set de testare cromatografică a imunității pentru determinarea rapidă și calitativă a infecției cu SARS-CoV-2 din specimenele de tampon nazofaringian și spută.
Trusa de testare conține o bandă de membrană, care este imobilizată cu anticorpul monoclonal antiSARS-CoV-2 pe linia de testare (T) și respectiv IgG de capră anti-șoarece pe linia de control (C).
Banda este asamblată în dispozitivul de testare. Când eșantionul și soluția de extracție sunt aplicate pe sondă, eșantionul este mutat pe tamponul conjugat cu aur și reacționează cu conjugatul de aur cuplat cu anticorp monoclonal anti-SARS-CoV-2 urmat de reacția cu anticorpul monoclonal anti-SARS-CoV-2 imobilizat în linia de testare. Când proba conține antigeni SARS-CoV-2, apare o linie vizibilă în regiunea de testare pe membrană. Soluția continuă să migreze pentru a întâlni un reactiv de control, care leagă un conjugat de control, producând astfel o altă bandă în regiunea de control. GENEDIAW COVID-19 Ag este, de asemenea, foarte util pentru detectarea directă a antigenilor SARS-CoV-2 din probe de tampon nazofaringian și spută.
 
AVERTIZĂRI
1) Acest kit de testare este destinat exclusiv diagnosticului in vitro și numai pentru uz profesional.
2) Nu refolosiți kitul de testare.
3) Citiți complet prospectul înainte de a utiliza acest produs.
Urmați cu atenție instrucțiunile. În caz contrar, pot apărea rezultate inexacte ale testelor.
4) Nu utilizați kitul după data de expirare și nu îl congelați.
 
PRECAUȚII
 
1) Precauții de siguranță
(1) Manipulați probele și materialele care intră în contact cu probele cu precauție, ca și cum ar fi capabile să transmită agenți infecțioși.
(2) Nu beți, nu mâncați și nu fumați în zonele în care se manipulează probele sau se efectuează testele.
- Nu consumați desicantul din punga de folie.
- Nu consumați soluția de extracție.
(3) Purtați mănuși de unică folosință în timp ce manipulați probele și în timp ce efectuați testarea probelor. Schimbați mănușile și spălați-vă bine mâinile după efectuarea fiecărui test. Aruncați mănușile uzate într-un recipient pentru deșeuri biologice.
(4) Aruncați toate probele și materialele utilizate în procedura de testare într-un recipient pentru deșeuri biologice. Pentru eliminarea deșeurilor cu risc biologic se recomandă autoclavarea timp de cel puțin 1 oră la 121°C. Materialele de unică folosință pot fi incinerate. Deșeurile lichide pot fi amestecate cu dezinfectanți chimici corespunzători. Se recomandă o soluție proaspăt preparată de înălbitor 10% (soluție 1% de hipoclorit de sodiu). Se lasă 1 oră pentru decontaminare eficientă.
- Nu autoclavați soluțiile care conțin înălbitor.
(5) Ștergeți bine toate scurgerile cu o soluție de înălbitor 10% sau alt dezinfectant adecvat. Soluțiile de înălbitor trebuie să fie proaspete, utilizate în ziua în care sunt făcute.
(6) Când soluția intră în contact cu pielea sau cu ochii, spălați imediat pielea sau ochii cu apă curentă.
Dacă există vreo iritație pe piele sau ochi, consultați imediat un medic.
(7) Evitați stropirea sau formarea de aerosoli.
2) Precauții de manipulare
(1) Acest test trebuie efectuat de personal de laborator instruit. Oricine efectuează un test cu acest produs trebuie să fie instruit în utilizarea acestuia și trebuie să aibă experiență în procedurile de laborator.
(2) Utilizați toate componentele de testare o singură dată și debarasați-le corespunzător (consultați
Precauții de siguranță). A nu se reutiliza.
(3) Prezența umidității poate reduce stabilitatea kitului. Prin urmare, efectuați testul imediat după scoaterea acestuia din punga de aluminiu.
(4) Nu utilizați kitul de testare dacă punga este deteriorată sau sigiliul este rupt.
(5) Nu schimbați dispozitivele de testare și fiolele de soluție de extracție din kituri cu numere de lot
diferite.
(6) Nu amestecați și nu schimbați probele între ele.
(7) Evitați contaminarea microbiană și aveți grijă la manipularea componentelor kitului.
(8) Utilizarea probelor contaminate cu microbi sau a altor medii de transport poate duce la afectarea rezultatului testului.
(9) Soluția de extracție conține un agent antimicrobian propriu, care nu prezintă niciun pericol pentru utilizator dacă se respectă măsurile de siguranță normale de laborator.
 
DEPOZITAREA ŞI STABILITATEA KITULUI
1) Setul și componentele kitului GENEDIA W COVID-19 Ag trebuie păstrate la 2~30°C (35,6~86°F) până la data de expirare.
2) Kitul de testare este stabil timp de 12 luni (dacă este sigilat în punga originală din folie de aluminiu) de la data fabricației, atunci când este depozitat la 2~30°C.
3) Lăsați kitul să ajungă la temperatura camerei (15~30°C; 59~86°F) înainte de utilizare.
4) Nu deschideți punga de aluminiu până când nu sunteți gata să efectuați un test. După deschiderea pungii dispozitivului, testul trebuie efectuat imediat.
RESTRICȚII
1) Acest kit poate oferi un mod rapid și ușor de a obține un rezultat, dar nu exclude complet posibilitatea de a obține sau obținerea efectivă a unor rezultate false pozitive sau false negative cauzate de diverși factori. Prin urmare, după rezultatul acestui kit, luați o decizie finală cu manifestare clinică luând în considerare în mod colectiv și alte rezultate ale testului și opinia medicului.
2) Rezultatele pozitive ale testelor nu exclud co-infecțiile cu alți agenți patogeni.
3) Un rezultat negativ al testului poate apărea dacă nivelul de antigen dintr-o probă este sub limita de detectare a testului sau dacă proba a fost colectată sau transportată necorespunzător.
4) Cantitatea de antigen dintr-o probă poate scădea pe măsură ce afecțiunea progresează în timp.
Probele colectate după ziua 5 de boală sunt mai susceptibile de a fi negative în comparație cu un test RT-PCR.
 
COLECTAREA ȘI MANIPULAREA PROBELOR
* Deoarece este posibil ca probele necunoscute să fie surse de infecție, colectarea probelor trebuie efectuată de o persoană instruită sau de un profesionist.
1) Colectare
(1) Probe de tampon nazofaringian
- Introduceți cu atenție tamponul de colectare a probelor în nara care prezintă cea mai mare secreție, după inspecția vizuală.
- Păstrați tamponul lângă peretele septului în timp ce împingeți ușor tamponul în nazofaringele posterior.
- Rotiți tamponul de mai multe ori, apoi scoateți-l din nazofaringe.
- Probele trebuie testate cât mai curând posibil după colectare.
(2) Specimene de spută
- Recipientul steril este pregătit pentru colectarea probelor de spută. (Recipientele sterile nu sunt furnizate în acest kit).
- Se colectează proba de spută, prin tuse profundă, într-un recipient steril.
- Puneți tamponul pentru colectarea probelor inclus în acest kit în recipientul steril care conține proba de spută, rotiți-l de mai multe ori și scufundați-l suficient.
- Probele trebuie testate cât mai curând posibil după colectare.
2) Extracție
(1) Introduceți tamponul în tubul cu soluția de extracție și rotiți tamponul de 6 ori în interiorul tubului pentru a amesteca și extrage bine.
(2) După extracție, scoateți tamponul din tub de-a lungul peretelui tubului. Eliminați în siguranță
tamponul folosit, ca deșeu infecțios.
(3) După recoltarea specimenului, testați imediat.
3) Depozitare și stabilitate
(1) Toate specimenele trebuie testate imediat.
 
 
PROCEDURA DE TESTARE
1) Pregătire înainte de utilizare
Dacă kitul de testare este refrigerat (2~8°C), păstrați-l la temperatura camerei (15~30°C) timp de 15~30 de minute înainte de testare. Dacă kitul de testare este depozitat la temperatura camerei, acesta poate fi utilizat imediat.
2) Procedura de testare
(1) Deschideți tubul de soluție de extracție și introduceți tamponul cu proba pacientului în tubul de soluție de extracție. Apoi, rotiți tamponul de 6 ori în timp ce împingeți capul pe partea inferioară și laterală a tubului.
(2) Rulați capul tamponului în interiorul tubului în timp ce îl scoateți. Eliminați tamponul folosit în conformitate cu protocolul dvs. de eliminare a deșeurilor cu risc biologic.
(3) Conectați capacul filtrului de dezvoltare a probei cu tubul de extracție.
(4) Scoateți dispozitivul de testare din punga de aluminiu și așezați-l pe o suprafață plană și uscată.
(5) Adăugați 3 picături de soluție de extracție cu specimen în godeu. Dacă nu se adaugă cantitatea exactă de picături de soluție de extracție, poate apărea fenomenul de migrare inversă și/sau, în general, un fundal puțin roșiatic neclar.
(6) Interpretați rezultatele testului după 10 minute. Unele rezultate pozitive pot apărea mai devreme, în 5 minute. Nu citiți după 15 minute.
(7) Consultați secțiunea despre rezultatul testului și interpretarea rezultatului testului din acest prospect.
Deoarece banda de culoare roșie a liniei de testare poate fi identificată în mod clar, interpretați rezultatul testului după ce a apărut linia de control identificată în mod clar.
 
INTERPRETĂRILE REZULTATELOR TESTULUI
Kitul GENEDIA W COVID-19 Ag interpretează calitativ pozitiv și negativ examinând prezența sau absența benzilor de culoare pe linia de test (T) și linia de control (C).
Pe linia de control (C) va fi întotdeauna o bandă, indiferent de prezența sau absența antigenului specific
COVID-19 în eșantion, și are rolul de a recunoaște prezența sau absența unei anomalii în reacție. Dacă linia de control nu apare, din cauza unei erori în metoda experimentală sau a unei probleme cu
reactivul, este necesară retestarea.
Pe linia de testare, o bandă apare sau nu în funcție de prezența sau absența antigenului specific COVID19 în probă. Rezultatul pozitiv și negativ este determinat în funcție de prezența sau absența liniei de testare.
1) Rezultat negativ: O singură bandă pe linia de control (C)
2) Rezultat pozitiv:
Două benzi sunt afișate, pe linia de testare (T) și linia de control (C).
3) Rezultat nevalid:
Dacă banda de culoare roșie nu apare pe linia de control (C) la 10 minute, rezultatul este considerat invalid, indiferent de nuanța roz-roșie a liniei de testare (T). Dacă testul este nevalid, trebuie efectuat un nou test, cu o nouă probă de la pacient și un nou dispozitiv de testare.
 
CONTROLUL CALITĂȚII INTERNE
 
1) Linia de control ar trebui să apară la toate testele valide, indiferent dacă proba este pozitivă saunegativă. Linia de control indică faptul că a fost adăugată o probă și că fluidul a migrat în mod corespunzător prin dispozitivul de testare.
2) În cazul în care testul nu îndeplinește criteriile, se efectuează o nouă testare.
3) Materialele de control nu sunt furnizate cu GENEDIAW COVID-19 Ag.

Opinia dvs. conteaza pentru noi


Produse similare

MASCA DE PROTECTIE PENTRU FETE SET X 10 BUC (6004)

17,49 LEI
Cod: 6004
Producator: HALLUNDA

KIT TEST STANDARD Q COVID-19 AG x 25buc. (6102)

1559,4 LEI
Cod: 6102
Producator: SD BIOSENSOR
PROMO

TEST RAPID COVID-19 ANTIGEN EXUDAT NAZAL JUSCHEK (6486)

39,9 LEI 49,9LEI
Cod: 6486
Producator: ACRO BIOTECHNOLOGY

Produse ale aceluiasi producator

PROMO

TEST RAPID COVID-19 ANTIGEN EXUDAT NAZAL (6487)

24,9 LEI 31,2LEI
Cod: 6487
Producator: GREEN CROSS MEDICAL SCIENTE CORP